8 Απρ 2016

Ανατροπή: Χωρίς γιατρό Άμπελος, Σταυρινήδες και Μανολάτες

Στους Σταυρινήδες και στην Άμπελο βρέθηκε η δημοτική παράταξη «Ανατροπή», όπου συνάντησε και μίλησε με κατοίκους, ενώ στην Άμπελο πραγματοποίησε ομιλία και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα. Επιπλέον έγινε συζήτηση για σημαντικά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου, για τον προγραμματισμό που υπάρχει, καθώς και για διάφορα οικονομικά στοιχεία της δημοτικής αρχής.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος των Μανολατών, κα. Καλλιόπη Αξιώτου, και ο πρόεδρος της Αμπέλου, κ. Γιώργος Λογαράς. Και οι δύο αναφέρθηκαν στο θέμα των αγροτικών ιατρών. 

"Στο παρελθόν, ο αγροτικός ιατρός επισκέπτονταν μια φορά την εβδομάδα την Άμπελο, τους Σταυρινήδες, τους Μανολάτες, και δύο φορές την εβδομάδα τον Άγιο Κωνσταντίνο. Στις μέρες μας, ο αγροτικός ιατρός έρχεται μόνο μια φορά την εβδομάδα και μόνο στον Άγιο Κωνσταντίνο", αναφέρει η "Ανατροπή" και καταλήγει:"Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, όπως είπαν, και είναι πολύ δύσκολο να εξυπηρετηθούν όλα αυτά τα χωριά, με τόσο πλήθος ηλικιωμένων ανθρώπων, που δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν για να επισκεφτούν τον αγροτικό ιατρό". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required