6 Ιουν 2016

Παλαιόκαστρο: Η παιδική χαρά, μόνο χαρά δεν δίνει…



Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Παλαιοκάστρου. Έγινε συζήτηση με τους παρευρισκομένους και ενημέρωση από την πλευρά της δημοτικής παράταξης.
Ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Ξαγοράρης, αναφέρθηκε στα διάφορα θέματα της καθημερινότητας, που προσπαθούν να τα επιλύσουν και αντιμετωπίζονται πολύ γρήγορα.









Ένα πρόβλημα που έφερε τους κατοίκους σε διαπληκτισμό είναι η κατάσταση της παιδικής χαράς. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο ότι πρόσφατα ο δήμαρχος του υποσχέθηκε ότι σύντομα θα φτιαχτεί. Όμως, ο κόσμος είναι εξοργισμένος, διότι είναι 2 χρόνια περίπου κλεισμένη. Έχει γεμίσει αγκάθια, ναι μεν είναι κλειστή, αλλά είναι επικίνδυνη γιατί κάποια παιδιά προσπαθούν να παίξουν στα υπολείμματά της.


 


Είναι τραγικό, για ένα τόσο μεγάλο χωριό, με πολλά παιδιά, να μην έχει βρεθεί ακόμα λύση για την παιδική χαρά. Ενδιαφέρονται οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής για την καθημερινότητα και το δικαίωμα των παιδιών να έχουν τον δικό τους χώρο ή ενδιαφέρονται για άλλα ζητήματα μόνο; Ενδιαφέρονται για τα παιδιά της Σάμου ή μάλλον όχι;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required