1 Νοε 2016

Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών

Ένας υπήκοος Ιράκ ηλικίας 44 ετών, συνελήφθη χτες στο αεροδρόμιο της Σάμου, καθώς προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο των επιβατών, μία ταυτότητα και ένα διαβατήριο ιταλικών Αρχών, τα οποία, όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Επίσης χτες το απόγευμα, συνελήφθησαν στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία 34χρονη υπήκοος Ιράκ και μία 56χρονη υπήκοος Αιγύπτου, οι οποίες κατηγορούνται - κατά περίπτωση - για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, η 34χρονη αλλοδαπή επέδειξε ως ταξιδιωτικά έγγραφα, για την ίδια και για την ανήλικη κόρη της, δύο δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ανήκαν σε άλλα πρόσωπα.

Όπως προέκυψε ότι η 56χρονη αλλοδαπή είχε προμηθεύσει στην 34χρονη τα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη διαμονή τους στη χώρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα προαναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, μία κάρτα επιβίβασης, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required