25 Σεπ 2017

85 χρόνια Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού - Με "Παλμό" στο Καρλόβασι


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με σύνθημα "85 χρόνια δίνουμε Παλμό", το Τοπικό Τμήμα Καρλοβάσου πραγματοποίησε μία δράση την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:30 με σημείο εκκίνησης και τερματισμό από την πλατεία Βαλασκαντζή στο Καρλόβασι.
Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!







Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό. Στο τέλος τα ενήλικα μέλη (Στελέχη), προσέφεραν διάφορα παραδοσιακά εδέσματα με γλυκές και αλμυρές γεύσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.




Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required