5 Σεπ 2017

Με το διοικητή του νοσοκομείου συναντήθηκε το Δ.Σ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Σάμου

Τα προβλήματά του έθεσε υπόψην του Διοικητή του νοσοκομείου Σάμου, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίου Σάμου, μετά από συνάντηση που είχαν μαζί του.

Ο Σύνδεσμος τόνισε την ανάγκη κάλυψης  με μόνιμο προσωπικό των θέσεων των ιατρών, νοσηλευτριών και όλων των υπολοίπων εργαζομένων, καθώς και των ειδικευόμενων ιατρών, τον εξοπλισμό με τα απαραίτητα ιατρικά και τεχνολογικά μηχανήματα, τη βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου (ζεστό νερό, να λειτουργήσουν τα κουδούνια,να βελτιωθεί η ποιότητα του φαγητού κ.λ.π), την κάλυψη των Ε.Ι με παθολόγο ιατρό και ιατρό για συνταγογράφηση, την κάλυψη από το νοσοκομείο των δαπανών για διαγνωστικές εξετάσεις, που δεν πραγματοποιούνται στο ίδρυμα.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της ένταξης στον προγραμματισμό του νοσοκομείου της λειτουργίας μαγνητικού τομογράφου, ενώ επισημάνθηκαν και τα θέματα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου και της 24ωρης λειτουργίας του, της δημιουργίας Κ.Υ. Αστικού τύπου για παροχή ΠΦΥ και τέλος της κάλυψης των Αγροτικών Ιατρείων με ιατρούς και νοσηλευτές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required