26 Οκτ 2017

Με το σωματείο "Νίκος Μένεγας - Ο Ίκαρος" συναντήθηκε η "Ανατροπή"

Με μέλη του ΔΣ του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων "Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος" συναντήθηκαν την Παρασκευή στελέχη της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή».

Από την πλευρά της δημοτικής παράταξης έγινε αναφορά στο πως ο δήμος θα μπορούσε να βοηθήσει το σωματείο, αλλά και τα ΑμεΑ, επισημαίνοντας πως πρέπει να υπάρχει συνεργασία με το συγκεκριμένο σωματείο, αλλά και γενικά με τους φορείς που ασχολούνται με θέματα οικογένειας και ατόμων, καθώς τα προβλήματα προσβασιμότητας στην καθημερινή ζωή είναι εμφανή. «Ο δήμος πρέπει να τα είχε επιλύσει μεθοδικά και στοχευόμενα. Χρειάζεται ασφαλή πρόσβαση σε κάθε δημόσιο κτίριο, αλλά και σε κάθε πόλη και κοινότητα», αναφέρει η παράταξη.

Ο πρόεδρος, αλλά και τα μέλη του σωματείου, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως το θέμα της προσβασιμότητας, στη μη ύπαρξη πεζοδρομίων, αλλά και στην απουσία θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ. Επίσης, αναφέρθηκαν και στις προτάσεις που έχουν κάνουν προς τον δήμο, αλλά και στις κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required