17 Οκτ 2017

Κοκκάρι - Ναι στον τουρισμό, όχι στην ενοικίαση σε μετανάστες

Συγκέντρωση, με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας και με τη συμμετοχή αντιπροσώπων 7 συλλόγων του χωριού, πραγματοποιήθηκε χτες στο Κοκκάρι, στην οποία συζητήθηκε το θέμα της πιθανής ενοικίασης καταλυμάτων σε μετανάστες.

Όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό “2000 FM” ο πρώην πρόεδρος του χωριού , κ. Αμυρσώνης, αποφασίστηκε να αποφευχθούν πάση θυσία ενέργειες που θα πλήξουν το τουριστικό προφίλ της περιοχής και θα θέσουν σε κίνδυνο την τουριστική κίνηση προς το Κοκκάρι.

«Βγήκε ένα ψήφισμα, που θα υπογραφεί από τους προέδρους των συλλόγων για να επικυρωθεί. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και λέει πως πρέπει, πάση θυσία, να διατηρήσουμε το τουριστικό προφίλ του 1ου τουριστικού προορισμού των ευρωπαίων, με ποικίλες δράσεις. Εν προκειμένω να μην επιτραπεί η ενοικίαση δωματίων στους πρόσφυγες και μετανάστες, γιατί ο αντίκτυπος στον Τουρισμό θα είναι μεγάλος και δεν αξίζει τον κόπο. Πρέπει να διατηρήσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε το τουριστικό προφίλ του χωριού», ανέφερε ο κ. Αμυρσώνης.

1 σχόλιο:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ είπε...

Η αποφαση της δημοτικης κοινοτητας Κοκκαριου ομως ειναι αλλη... γιατι δεν την αναζητατε????Επισης ποιος εχει το δικαιωμα να μην "επιτρεψει" σε καποιον να διαχειριστει την ατομικη του περιουσια οπως αυτος επιθυμει?????Γιατι δεν ρωτατε τον κ. Αμυρσωνη με ποιο τροπο θα του το απογορευσει?????ο καθενας μπορει να λεει οτι αρλουμπες θελει...Αλλα οταν φτανουμε στο σημειο με ψευτοδιλημματα να χωριζουμε τον κοσμο σε πατριωτες και μη , σε εθνικοφρονες και μιασματα αλλων εποχων οταν φτανουμε στο σημειο να αμφισβητουτε θεμελιακα συνταγματικα ατομικα δικαιωματα (διαχειριση ατομικης περιουσιας, ανεξιθρησκειας κλπ)τοτε τα πραγματα γινονται σοβαρα....ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!!!

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required