6 Οκτ 2017

Στη Σάμο η εκπομπή Kilimangiaro

Στη Σάμο βρέθηκε από  27 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου η δημοσιογράφος Rita Di Francesco από την ιταλική ταξιδιωτική εκπομπή Kilimangiaro, μαζί με συνεργείο της RAI3 , όπου πραγματοποίησε γυρίσματα σε πολλά σημεία του νησιού μας, όπως το Βαθύ, Πυθαγόρειο, Κοκκάρι, Τσαμαδού, Λεμονάκια, Μανωλάτες, Βουρλιώτες, Καρλόβασι, Μαραθόκαμπο και Πύργο, στους αρχαιολογικούς χώρους του Ηραίου και του Ευπαλινείου Ορύγματος.

Η εκπομπή Kilimangiaro έχει 1.000.000 τηλεθεατές στην Ιταλία και το αφιέρωμα στη Σάμο, που θα προβληθεί τους προσεχείς μήνες, θα έχει διάρκεια 10-15 λεπτών.

Ο δήμος Σάμου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για τη βοήθειά τους τη διοίκηση του Doryssa Seaside Resort στο Πυθαγόρειο, το Ξενοδοχείο Ερατώ και Samaina Inn στο Καρλόβασι για τη δωρεάν διαμονή της δημοσιογράφου, το κατάστημα JOY food and coffee στην πόλη της Σάμου για τη δωρεάν παράθεση των γευμάτων της, την εταιρεία Samos Auto Centre | ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΜΟΥ Α.Ε για τη δωρεάν παραχώρηση του αυτοκίνητου, καθώς και τον κ. Γιώργο Ματθαίου και Ειρήνη Χαραλαμπάκη για την ξενάγηση της δημοσιογράφου στο νησί μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required