16 Νοε 2017

Η ταινία του Σαββάτου από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου

Βραβεία David di Donatello για καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη, David of the Youth, Ευρωπαϊκού κινηματογράφου για καλύτερη ευρωπαϊκή κωμική ταινία και Nastro d’argento για καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη έχει λάβει η ταινία «Η Μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι» που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, στις 21.00, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Αρτούρο, ενός παιδιού που γεννήθηκε στο Παλέρμο την ημέρα που ο αρχηγός της Μαφίας ανέλαβε Δήμαρχος!

Το Παλέρμο στο οποίο μεγάλωσε είναι μια πόλη κυριαρχημένη από τη μαφία, τη δεκαετία του 1970. Ο Αρτούρο θέλει να κερδίσει την καρδιά της παιδικής του φίλης της Φλόρα, και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Ωστόσο, αντίθετα με την πλειοψηφία ο Αρτούρο αρνείται να συμπορευτεί με τις δράσεις της Μαφίας. Τελικά, το πείσμα του Αρτούρο χωρίζει για λίγο το ζευγάρι, το οποίο ξανασυναντιέται το 1992, μετά από πολλές αποκαλύψεις για τη Μαφία κι όταν τελικά η Φλόρα αντικρίζει την τραγική πραγματικότητα του Παλέρμο.

Παραγωγή: Φάουστο Μπρίτσι, Μάριο Τζιανάνι, Λορέντζο Μιέλι
Σκηνοθεσία: Πιφ
Σενάριο: Μικέλε Αστόρι, Πιφ, Μάρκο Μαρτάνι
Φωτογραφία: Ρομπέρτο Φόρτσα
Μοντάζ: Κριστιάνο Τραβαλιόλι
Μουσική: Σάντι Πουλβιρέντι
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάνα Καποτόντι, Πιφ, Αλεξ Μπισκόντι, Τζινέβρα Αντόνα, Κλαούντιο Τζιοέ, Μπάρμπαρα Ταμπίτα
Διάρκεια: 90 λεπτά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required