6 Δεκ 2017

Οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο Βαθύ

Tην Παρασκευή θα ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Πυθαγόρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ενώ για τις υπόλοιπες ημέρες έχουν δρομολογηθεί διάφορες εκδηλώσεις.
Την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα, στην πλατεία θα λειτουργεί εργοστάσιο σοκολάτας. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της ζαχαροπλάστη και των βοηθών της, θα ετοιμάσουν λαχταριστό ρόφημα σοκολάτας και θα φτιάξουν σοκολατάκια, μπισκότα και τρουφάκια, όπου θα διανεμηθούν ως χριστουγεννιάτικο  κέρασμα στον κόσμο.
Επιπλέον, ο Άγιος Βασίλης θα κερνάει στο σπιτάκι του ζεστό κρασί τους μεγάλους φίλους του. Θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του δέντρου, στην οποία θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Βαθύλλος "Αντώνης Γεροχριστοδούλου".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σειρά παίρνει το Ραφείο ξωτικών, όπου τα μικρά παιδιά θα κατασκευάσουν καπέλα και άλλα αξεσουάρ για τα ξωτικά, ενώ θα υπάρξει και face painting.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην κα  Μαρία Γεραλέξη, τηλ 6934513697.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Με την καθοδήγηση ενός ζαχαροπλάστη και των βοηθών του, τα παιδιά θα φτιάξουν κεκάκια, ταρτάκια και άλλα γλυκίσματα που θα κεραστούν στον κόσμο. 
Επίσης θα δημιουργηθεί ένα ανθρώπινο "επιτραπέζιο" ποδοσφαιράκι, με τη συμμετοχή παιδιών και μεγάλων, που θα λάβουν μέρος σε αγώνες μεταξύ Άγιων Βασίληδων και ξωτικών, διάρκειας μισής ώρας ο καθένας. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6941676762, 2273350102 και 2273350103.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η πλατεία Πυθαγόρα θα γεμίσει χιόνι και ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα στους μικρούς του φίλους. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και αγώνας με τίτλο "Ο Άγιος Βασίλης με τον δίσκο στο χέρι", όπου θα συμμετέχουν σερβιτόροι ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, με ένα δίσκο στο χέρι όπου θα έχει πάνω 4 ποτήρια και ένα μπουκαλάκι νερό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το ξενοδοχείο "Samos " και θα καταλήξει στην πλατεία Πυθαγόρα, όπου θα αναδειχθεί  ο πιο γρήγορος και σταθερός σερβιτόρος της Σάμου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6941676762, 2273350102 και 2273350103.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required