24 Ιαν 2018

Υπέρ των συμβασιούχων του δήμου Σάμου πρόσφατη δικαστική απόφαση (Hχητικό)



Αίσιο τέλος δόθηκε στον δικαστικό αγώνα των συμβασιούχων, του τομέα καθαριότητας του δήμου Σάμου, μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση (εκδόθηκε την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου), που τους δικαιώνει και θα παραμείνουν στις θέσεις τους έως τον Μάρτιο του 2018. Η υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 όπου είχαν οδηγηθεί σε απόλυση, άδικα, όπως φάνηκε με την έκβαση της υπόθεσης. Το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για τον νόμο Σκουρλέτη στον οποίο θα έπρεπε να υπαχθούν οι 54 εργαζόμενοι. 


Προκηρύχθηκαν 16 θέσεις, στο δήμο Σάμου, παρά του ότι απαιτούνται 54 άτομα για την κάλυψη των πάγιων αναγκών. «Θα υπάρχει πάντα ένα κενό 38 θέσεων που θα καλύπτεται με συμβασιούχους, με τη γνωστή “συναλλαγή” της κάθε δημοτικής αρχής», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο ράδιο “Αρμονία”, στον διευθυντή του “Σαμιακού Βήματος” Μάνο Στεφανάκη, ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση από πλευράς συμβασιούχων κ. Δημήτρης Χούλης. 

Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι παρά τη δυσκολία, θα συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας μέχρι τη μονιμοποίησή τους, εφόσον τη δικαιούνται νομικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required