16 Ιαν 2018

Εργαστήρια για παιδιά στο Μαραθόκαμπο

Καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά και εργαστήρι για Καραγκιόζη διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μαραθοκάμπου.

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικία 5-15 ετών και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη, από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη χρήση διαφορετικών υλικών, όπως πηλό, χαρτί και ανακυκλώσιμα υλικά, ώστε να αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις στο χώρο των εικαστικών τεχνών, δημιουργώντας προσωπικά και ομαδικά έργα και συνθέσεις. Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά του δημοτικού καλύπτονται από τον Σύλλογο.

Το εργαστήρι για Καραγκιόζη απευθύνεται σε παιδία ηλικίας από 10-15 ετών και θα μαθήματα θα διεξάγονται τις Τετάρτες από τις 4 έως τις 6 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Στο εργαστήριο θα ασχοληθούν με την κατασκευή και το χειρισμό της φιγούρας, την επιλογή, τη μελέτη και την απόδοση του ρόλου, καθώς και την προετοιμασία και την παρουσίαση της παράστασης.


Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους θα πρέπει να απευθύνονται στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Να σημειωθεί πως η πρώτη συνάντηση με σκοπό την οργάνωση των τμημάτων θα γίνει την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required