14 Μαρ 2018

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών - Φωτογραφίες

Mε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Μυτιληνιών, η εκδήλωση τιμής στην Ημέρα της Γυναίκας.

Στην εκδήλωση το τμήμα γυναικών του εκπολιτιστικού, επιμορφωτικού συλλόγου Μυτιληνιών χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, ενώ η κα Παναγιώτα Στάτζου, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γυναικών, διάβασε τη διακήρυξη για την 8η του Μάρτη 2018, που υπογράφουν όλες οι γυναικείες οργανώσεις της Σάμου, μέλη της ΟΓΕ, καθώς και τα αιτήματα που διεκδικούν για τη Σάμο.

Η λογοτέχνης και ζωγράφος, κα Κούλα Καραμηνά Πόθου,  παρουσίασε λογοτεχνικό κείμενο σχετικό με την ημέρα. Από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων και επισιτιστικών επαγγελμάτων, κα Μαρία Αξιώτου, ενημέρωσε και κάλεσε τις εργαζόμενες στον κλάδο, στη γενική συνέλευση του σωματείου, καθώς και στις εκλογές που θα γίνουν μέσα στον Μάρτιο, τονίζοντας τη στήριξη και τη συνεργασία του συλλόγου γυναικών στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της ΟΓΕ με τίτλο «Παλεύουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα». Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική και τραγούδια από το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα του κ. Κώστα Μητσού.

"Ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required