2 Ιουν 2018

Ζητά τη μεταφορά του πλωτού γερανού


Τη μεταφορά του πλωτού γερανού από το τουριστικό καταφύγιο Μαραθοκάμπου ζητά ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθοκάμπου, κ. Ευάγγελος Χαρτοφύλλης.


Χαρακτηρίζοντας τη μεταφορά ως μείζονος προτεραιότητας, ο κ. Χαρτοφύλλης αναφέρει:

«1. Λόγω της ολοκλήρωσης των έργων ηλεκτροδότησης του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Μαραθοκάμπου προϋπολογισμού 40.000€ από τον Δήμο Σάμου.

2. Λόγω της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας το καταφύγιο τουριστικών σκαφών πρόκειται να λειτουργήσει. Με την παραμονή των πλωτών μηχανημάτων εμποδίζεται η προσέλευση τουριστικών σκαφών (η κύρια χρήση του τουριστικού καταφυγίου)

3. Λόγω της υλοποίησης του έργου ‘Καταδυτικές διαδρομές σε Θαλάσσιες Προστατευμένες Περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου - Ανάπτυξη ∆ικτύου Καταδυτικού Τουρισµού «Αν∆ιΚαΤ» στο πλαίσιο του Προγράµµατος ∆ιασυνοριακής συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 προϋπολογισμού 387.258 € (καταδυτικό πάρκο Μαραθοκάμπου).

Παρακαλείστε για την άμεση απομάκρυνση του Πλωτού Γερανού εκτός των λιμενικών εγκαταστάσεων του Τουριστικού Καταφυγίου Μαραθοκάμπου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required