17 Ιουν 2018

Εκδηλώσεις από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της ΕΕΔΥΕ για το 2018, με θέμα: «Μια εικόνα, τρία ερωτήματα: Γιατί γίνονται οι πόλεμοι; Γιατί ξεριζώνονται εκατομμύρια άνθρωποι από τις εστίες τους; Γιατί "να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ";», διοργανώνει η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης.

Oι εκδηλώσεις θα γίνουν την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην αυλή της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δήμου στο Καρλόβασι.

Εκεί θα εκτεθούν τα έργα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων που πήραν μέρος στη δραστηριότητα της ΕΕΔΥΕ. Παράλληλα, τα έργα θα παρουσιαστούν και οπτικοποιημένα με προβολή βίντεο.

Επίσης, θα παρουσιαστεί το επίκαιρο αντιπολεμικό θεατρικό του Σταύρου Κουτράκη από 9μελή θεατρική ομάδα της Επιτροπής Ειρήνης, ενώ μικρή παιδική χορωδία με τη μουσική συνοδεία της Νανάς Νικολάου θα τραγουδήσει τραγούδια της Ειρήνης.

Επί πλέον στο Καρλόβασι θα προβληθεί ταινία που γύρισαν οι μαθητές του Λυκείου Καρλοβάσου.

Στους μαθητές που συμμετείχαν στην καλλιτεχνική – λογοτεχνική δημιουργία θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required