25 Ιουλ 2018

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου της Νέας Δημοκρατίας

Στην στήριξη και ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας και των εθελοντών δοτών μυελού των οστών προέβει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, το προεδρείο και τα μέλη της την Τετάρτη, 18 Ιουλίου.





Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις ΔΗΜ.ΤΟ ανατολικής και δυτικής Σάμου, στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Παντελεήμων», με την παρουσία του τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Σάμου, κ. Κώστα Κούρταλη. Ταυτόχρονα δόθηκε από τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και γενετικό υλικό για δωρεά μυελού των οστών.


Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. αναφέρονται τα εξής: "Μέλη και φίλοι της κομματικής οργάνωσης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενώ στόχοι της προσπάθειας ήταν να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος, να καλυφθούν οι μελλοντικές ανάγκες σε αίμα που θα προκύψουν και να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Συνεχίζουμε τη προσπάθεια με περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες, πάντα με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε προς όλους όσους συμμετείχαν στην δράση αυτή και κυρίως στο προσωπικό και την διευθύντρια της αιμοδοσίας κα Βασιλική Ευστρατίου".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required