16 Αυγ 2018

"Αμάραντοι Λεμονανθοί" - Εκπληκτική βραδιά βιβλιοπαρουσίασης στον Παγώνδα



Η παρουσίαση του βιβλίου «Αμάραντοι Λεμονανθοί» της συγγραφέως Χαράς Παπαελευθερίου-Μπαρδώση πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Παγώνδα. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για τους βιβλιόφιλου. Κατάμεστη η μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. 








Η άψογη διοργάνωση και οι άριστοι συντελεστές τής παρουσίασης δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Με ωραία λόγια προλόγισαν το βιβλίο της συγγραφέως οι εξαιρετικοί ομιλητές: Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή, πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η Ομόνοια», η Άννα Ψαρά, πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Σάμου, ο Μιλτιάδης Καραμανώλης, ιατρός, η Αλκμήνη Αξιώτου, εκπαιδευτικός.





Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν τα παιδιά της «Παιδικής Φωλιάς» Αθανασία Σιγουλάκη και Σταύρος Λαμπράκης.

Την παρουσίαση έντυσαν μουσικά με τις υπέροχες φωνές τους και Σμυρναίικα τραγούδια, η ξεχωριστή 20μελής Χορωδία Μικρασιατών Σάμουμε την συνοδεία πέντε μουσικών παραδοσιακών οργάνων.

Το βιβλιοπωλείο «Κόσμος»βοήθησε τα μέγιστα, για να πραγματοποιηθεί αυτή η παρουσίαση.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτήν την τόσο άρτια, ξεχωριστή και όμορφη παρουσίαση, που τον σεργιάνισε στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικρασίας.

Και όλοι ανεξαιρέτως δίνοντας συγχαρητήρια, αποχαιρετούσαν την συγγραφέα κρατώντας το βιβλίο στα χέρια τους, θέλοντας να συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι μαζί με τους «Αμάραντους Λεμονανθούς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required