14 Σεπ 2018

Πανσαμιακό πρωτάθλημα χρωματοσφαίρισης στους Σπαθαραίους

Ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαιρισης Σάμου Νέμεσις ενημερώνει ότι το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανσαμιακό πρωτάθλημα χρωματοσφαίρισης στο γήπεδο μας στο χωριό των Σπαθαραίων.

Να τονίσουμε ότι στο πρώτο πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 ομάδες και συνολικά 100 παίχτες από όλο το νησί.

"Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το περσινό μας επίτευγμα με την βοήθεια σας! Οι αγώνες του Σαββάτου θα ξεκινήσουν από τις 14:00 μμ και της Κυριακής από τις 12:00 μμ, ενώ θα υπάρχει οργανωμένος χώρος για την παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές , όπως και επίσης οργανωμένο αναψυκτήριο για την εξυπηρέτηση των παιχτών και των θεατών", αναφέρει ο Σύλλογος.

Οι αγώνες θα οργανωθούν με το σύστημα των ομίλων, ενώ εντός γηπέδου θα υπάρχουν τρεις διαιτητές για την ορθή διεξαγωγή των αγώνων.

Σήμερα, στις 21:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων και αγώνων του πρωταθλήματος ,το οποίο θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου στο Παλαιό Γυμνάσιο Καρλοβασου. Σε περίπτωση που υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει πεντάδα και δεν έχουν επικοινωνήσει με το Σύλλογο, θα πρέπει να μεριμνήσουν να επικοινωνήσουν με άλλους ενδιαφερόμενους. 

Το πρώτο βραβείο αποτελεί ένα γεύμα αξίας 100 στο εστιατόριο "Χαμαιλέον" , το δεύτερο είναι μια φιάλη ποτού στο "college cafe bar" και το τρίτο είναι δύο φιάλες κρασί στο "cinema cafe bar".

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τη διοργάνωση, μπορείτε να επισκεφτείτε το γκρουπ του Συλλόγου στο facebook https://www.facebook.com/groups/668301449902636/, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο στην ιστοσελίδα nemesispaintballclub.com . 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required