28 Οκτ 2018

Εξαιρετική η πρώτη εμφάνιση της μικτής πολυφωνικής χορωδίας του Φ.Ο.Σ.

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"
Η συγκίνηση και το συναίσθημα του ενθουσιασμού επικράτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκδήλωση του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην πόλη της Σάμου. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και τον εξώστη ενώ υπήρχαν και πολλοί όρθιοι. Με θέμα «Πορεία προς το Μέτωπο», κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς υπήρξε η φιλόλογος Κατερίνα Κατσαμπά.




Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"
Στην εκδήλωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά η μικτή πολυφωνική χορωδία του Φ.Ο.Σ. η «ΣΑΜΙΑ» (δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018), η οποία ερμήνευσε τραγούδια από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Άξιον Εστί» με μαέστρο τον Θόδωρο Σπυρίδωνος.

Στο πιάνο βρίσκονταν ο Μανώλης Σάββας και στο μπουζούκι ο Γιάννης Δάνος. Αφήγηση κειμένων και απαγγελία ποιημάτων αποδόθηκαν από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας Σάμου Στέλιο Μάρκου και Ελπίδα Νικολαΐδου. 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον πρόεδρο του Φ.Ο.Σ. κ. Νίκο Βαρούμα. Να σημειωθεί ότι την επόμενη χρονιά ο Φ.Ο.Σ. θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required