29 Νοε 2018

Τις επισκέψεις ολοκλήρωσε η "Ανατροπή"

Τις επισκέψεις της σε όλη τη Σάμο ολοκλήρωσε για 5η χρονιά η δημοτική παράταξη «Ανατροπή».

Με ανακοίνωσή της η παράταξη,   ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν, προκειμένου να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωρίσουν τις προτάσεις της και προσθέτει:

«Κλείνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις επισκέψεις αυτές σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, η "Ανατροπή" τεκμηρίωσε για άλλη μια φορά τις απόψεις της, τις δεσμεύσεις της , καθώς και τη σημασία της ουσιαστικής επαφής με τους πολίτες και της ενεργητικής συμμετοχής αυτών.

Η "Ανατροπή" βρέθηκε παντού… Επισκέφτηκε τον Απρίλιο τους Σταυρινήδες, τη Χώρα, τους Αγίους Θεοδώρους. Τον Μάιο την Άμπελο, το Άνω Βαθύ, τους Κοσμαδαίους, την Υδρούσσα. Τον Ιούνιο τα Κουμαίικα, το Παλαιόκαστρο, τους Μαυρατζαίους, τη Λέκα, τα Κοντακαίικα. Τον Ιούλιο το Μεσόγειο, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, το Πάνδροσο, τους Μύλους. Τον Αύγουστο το Νεοχώρι, τους Σπαθαραίους, τα Σκουραίικα, τον Πύργο. Τον Σεπτέμβριο την Καστανιά, τους Δρακαίους, τον Πλάτανο, τον Παγώνδα. Τον Οκτώβριο τον Άγιο Κωνσταντίνο, τους Κουμαραδαίους, τους Βουρλιώτες, τον Μαραθόκαμπο. Τον Νοέμβριο το Κοκκάρι, το Πυθαγόρειο, τους Μανολάτες, τους Μυτιληνιούς και τον μεγαλύτερο οικισμό της Σάμου, το Ηραίον.

Το σύνθημα της παράταξης για τις φετινές της επισκέψεις: «Έλα κι εσύ! Το μέλλον μας ανήκει και το δημιουργούμε μαζί…» δίνει αξία σε όλους τους ανθρώπους, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η "Ανατροπή", έτοιμη για την αλλαγή που έρχεται, συνεχίζει την πορεία της, για να υπάρχει μέλλον σε αυτό το νησί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required