7 Νοε 2018

Τα διπλώματα των νέων ναυαγοσωστών απένειμε ο ΝΑ.Ο.Κ.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομών των διπλωμάτων στους νέους ναυαγοσώστες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα του Ναυταθλητικού ομίλου στο λιμάνι Καρλοβάσου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος  της 79 ΑΔΤΕ  κ. Κουρής, ο φρούραρχος Δυτικής  Σάμου κ. Στεφάνου, διοικητές μονάδων, ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Καρλοβασου, ο αντιδήμαρχος κ. Καλατζής,  η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κα Ανδρεάδου και ο πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Καρλοβασίων, κ. Μαθιός. Επίσης, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ναυαγωσωστικής Ακαδημίας κ. Γιοβανίδης, που ήρθε στη Σάμο για λίγες ώρες ειδικά για την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ, κ. Αϊδίνης, τόνισε ότι αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σε συνεργασία με την ΕΝΑΚ,  θα συνεχιστούν σε ετήσια βάση, ξεκινώντας από την ερχόμενη άνοιξη.

Με ανακοίνωσή του ο ΝΑΟΚ ευχαριστεί την 79 ΑΔΤΕ για την άψογη όπως πάντα συνεργασία με τον ΝΑΟΚ, το ξενοδοχείο "Anema" για την παραχώρηση της πισίνας, το catering "Άνθεμις", το εστιατόριο "Ανθεμούσα" και όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required