20 Δεκ 2018

Υποψήφια σε 2 κατηγορίες των Greek Travel Awards η Σάμος


Υποψήφια σε δύο κατηγορίες στο διαγωνισμό Greek Travel Awards, που η διοργανώτρια εταιρεία έχει αποκαλέσει ως «Νόμπελ» του Ελληνικού Τουρισμού, είναι η Σάμος και ειδικότερα στις κατηγορίες "Καλύτερος νησιωτικός προορισμός" και "Προορισμός με τις καλύτερες παραλίες".

Οι Σκανδιναβικές χώρες θα βραβεύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία και προορισμούς και η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη φημισμένη αίθουσα απονομής των απονομής των βραβείων Νόμπελ, στο Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης, στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Τα Link με τις υποψηφιότητες  της Σάμου, όπου επισκέπτονται οι Σκανδιναβοί για να ψηφίσουν, είναι:

Κατηγορία: Best Island Destination:

και 

Κατηγορία: Best Beach Destination:

Να σημειώσουμε πως το σύστημα επιτρέπει την ψήφο από όλο τον κόσμο, αλλά προσμετρά μόνο τις ψήφους της Σκανδιναβικής αγοράς, όπου και στοχεύουν τα GREEK TRAVEL AWARDS.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας προβλέπει ποσοστό 50% των ψήφων από το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, που ψηφίζει από 30 Νοεμβρίου και το υπόλοιπο 50% από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού, υπό την προεδρία του κ. Τάκη Φιλιππόπουλου, πρώην εμπορικός διευθυντής του tour operator Apollo και πρώην αντιπρόεδρος του tour operator Kuoni. Αρωγοί των πρώτων Greek Travel Awards είναι οι μεγάλοι εκδοτικοί οργανισμοί Reis και Vagabond.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required