18 Δεκ 2018

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ ζήτησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Σάμου

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ έχει ζητήσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Σάμου, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Οι εργαζόμενοι απαίτησαν να μην κλείσει η παιδιατρική και μαιευτική κλινική και κανένα άλλο τμήμα του Νοσοκομείου, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και δημιουργία ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ Σάμου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, σε ερώτηση του συλλόγου τι προτίθεται να κάνει άμεσα για την κατάσταση που επικρατεί, η απάντηση του Διοικητή ήταν: ότι ήταν στη δικαιοδοσία του να κάνει το έχει κάνει.

Οι εργαζόμενοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για νέα κινητοποίηση τις επόμενες ημέρες και ταυτόχρονα το ΔΣ του συλλόγου έχει ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ. Επίσης, έχει ζητήσει συμπαράσταση από τους συλλόγους Σαμίων στην Αθήνα για παράσταση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα της συνάντησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required