2 Δεκ 2018

Και η Άρτεμις Χατζηγεωργίου μεταξύ των Ελλήνων επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως

Άρτεμις Χατζηγεωργίου
Δεκατέσσερις Έλληνες πανεπιστημιακοί, από επτά ελληνικά Πανεπιστήμια - Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Ε.Μ.Π., Ιωαννίνων, Χαροκόπειο, Θεσσαλίας, Γ.Π.Α.- περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.000 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως, που προκύπτει από την απήχηση του έργου τους για την τελευταία 11ετία.

Ο σχετικός κατάλογος με τίτλο «The Highly Cited Researchers» συντάσσεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Thomson Reuters στο πλαίσιο του project Clarivate Analytics και στηρίζεται στα δεδομένα της ερευνητικής βάσης δεδομένων Web of Science.


Από αυτούς οι 4.000 κατατάσσονται σε 21 συγκριμένα επιστημονικά πεδία και τομείς και οι 2.000 στην κατηγορία των διεπιστημονικών πεδίων και τομέων. Ήδη έχουμε αναφερθεί στον συμπατριώτη μας Γιώργο Καραγιαννίδη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με ιδιαίτερη περηφάνια κάνουμε την αναφορά στην επίσης σαμιακής καταγωγής, καθηγήτρια Βιολογίας και Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Άρτεμις Χατζηγεωργίου. Πρόκειται για την κόρη του επί σειρά ετών αρθρογράφου του «Σαμιακού Βήματος» Δημήτρη Χατζηγεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required