14 Δεκ 2018

Έκκληση για βρεφικό γάλα από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

Έκκληση σε όλους για την αγορά και προσφορά βρεφικού γάλατος για τα βρέφη του hotspot, απευθύνει η Πανσαμιακή Επιτροπή Eιρήνης.

«Η κατάσταση στο Hotspot της Σάμου και στην άθλια παραγκούπολη έξω απ’ αυτό είναι απερίγραπτη. Έγκυες γυναίκες, μωρά παιδιά, άνθρωποι απελπισμένοι ζουν μέσα στη λασπουριά και το τσουχτερό κρύο, σε σκηνές αυτοσχέδιες που μπάζουν νερά και παγωμένο αέρα. Έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Την αλληλεγγύη μας», αναφέρει η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης και ζητά από όλους να το παραδώσουν αυτές τις μέρες στο Εργατικό Κέντρο, αρχής γενομένης το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του Παζαριού της Ειρήνης για να προωθηθεί όσο γίνεται πιο σύντομα για τις ανάγκες των βρεφών.

«Όπως λέει ο ποιητής «…έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί,  υπάρχει Ελπίδα». Τα ημίμετρα της κυβέρνησης που ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, δεν λύνουν το πρόβλημα. Το μονιμοποιούν. Οι πρόσφυγες και μετανάστες πρέπει άμεσα να απεγκλωβιστούν, να φιλοξενηθούν στην ηπειρωτική χώρα σε ανθρώπινες συνθήκες και να φεύγουν γρήγορα για τις χώρες που επιθυμούν», καταλήγει ανακοίνωση της Επιτροπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required