21 Δεκ 2018

Την παραίτηση του βουλευτή Σάμου ζητά ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Να παραιτηθεί ζητά από τον βουλευτή Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην Κυβέρνηση για να δώσει λύση στα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο Βαθύ με το Μεταναστευτικό και προειδοποιεί πως οι επόμενες κινήσεις θα είναι δυναμικές, με απώτερο σκοπό να επιστρέψει η πόλη στους κατοίκους της. "Δεν θα μείνουμε στις επιστολές και στις ανούσιες -πλέον για εμάς- συζητήσεις. Θέλουμε την πόλη μας πίσω", αναφέρει.


Ο Σύλλογος αναφέρει:

Με υπομονή περιμέναμε την υποτιθέμενη αποσυμφόρηση των 2.000 μεταναστών από το ΚΥΤ έως τις 16 Δεκεμβρίου, όπως μας είχε δηλώσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κατά τη συνάντησή μας στο υπουργείο στις 4 Δεκεμβρίου.

Ούτε 2.000 μετανάστες αποχώρησαν προς την ηπειρωτική χώρα, ούτε καμία από τις δεσμεύσεις του έκανε πράξη!

Τονίσαμε αλλεπάλληλες φορές στον υπουργό ότι η πόλη μας και οι επιχειρήσεις μας ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ το βάρος του προσφυγικού/μεταναστευτικού ζητήματος, έχουμε χάσει την κανονικότητα της ζωής μας,  την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας και τον τουριστικό προσανατολισμό μας.

Καλούμε τον βουλευτή Σάμου, κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, να αναλάβει τις ευθύνες του,  αφού και ο ίδιος ήταν παρών στη συνάντηση με τον υπουργό,  να παραιτηθεί για να ασκήσει πίεση στην Κυβέρνηση!

Ο Σύλλογός μας δεν θα σταματήσει τις πιέσεις μέχρι να βρεθεί πραγματική λύση στο πρόβλημα- ζούμε στην πόλη- δουλεύουμε στην πόλη –θέλουμε την πόλη μας πίσω!


Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να βρούμε τρόπους και λύσεις για να επιστρέψει η πόλη μας σε εμάς! Οι επόμενες κινήσεις μας θα είναι πιο δυναμικές και δεν θα μείνουμε στις επιστολές και στις ανούσιες-πλέον για εμάς-συζητήσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required