26 Φεβ 2019

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Όσους βοήθησαν και συντέλεσαν στην επιτυχία του ετήσιου χορού του συλλόγου, που έγινε στο κέντρο «Ιθάκη » στον Άγιο Κων/νο το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, παρουσία 140 φίλων και συναδέλφων, ευχαριστεί ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου.

«Σε μία πολύ όμορφη στιγμή της  εκδήλωσης  βραβεύτηκαν   οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν το  2018 . Ευχαριστούμε θερμά τον  εκπαιδευτικό  Σκρίνο Αλεξανδρή που παρέλαβε  αυτοπροσώπως το  βραβείο του από τον πρόεδρο του συλλόγου Αρχοντούλη Ιωάννη , όπως επίσης και τον  εκπαιδευτικό Χουβαρδά Ιωάννη που την τιμητική πλακέτα θα την παραδώσει η αντιπρόεδρος του συλλόγου Πόθα Ελισάβετ, για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στην εκπαίδευση.

Θερμές ευχαριστίες στους μουσικούς –εκπαιδευτικούς Αποστόλη Βελισκάκη(Δ.Σ Αγίου Κων/νου), Πέτρο Κεδρά (Δ/Σ Μεσαίου Καρλοβάσου), Παναγιώτη Νικολάου(Δ.Σ Υδρούσσας)  που έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα μέχρι τις πρωινές ώρες. Κοντά τους η  Βασιλική Κωστοπούλου από το Δ.Σ Όρμου , ενώ για λίγα τραγούδια έπαιξε σαξόφωνο  ο Shone.

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Ιθάκη, το προσωπικό του, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που βοήθησαν στην πώληση των λαχνών  και όλους τους φίλους και συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και περάσαμε μια φανταστική βραδιά», αναφέρει ο Σύλλογος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required