28 Μαρ 2019

Στις 7 Απριλίου το μαθητικό ατομικό σκακιστικό Πρωτάθλημα

Σαμιακό μαθητικό ατομικό σκακιστικό Πρωτάθλημα διοργανώνει για τους μαθητές των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στις αίθουσες διδασκαλίας του γυμνασίου Καρλοβάσου, ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος».

Οι  αγώνες διοργανώνονται σε συνεργασία με τη σκακιστική ομάδα του Γυμνασίου Καρλοβάσου, τη σκακιστική ομάδα του «Μαυρογένειου» ΕΠΑΛ Σάμου, τη σκακιστική ομάδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο email nikosrokopanos@gmail.com μέχρι και το Σάββατο, 6 Απριλίου. Εναλλακτικά, οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλωθούν και από το Σχολείο τους με σχετικό έγγραφο που θα πρέπει να σταλεί στο φαξ 2273032308 του Γυμνασίου Καρλοβάσου Σάμου είτε τηλεφωνικά, τις απογευματινές ώρες, στον αριθμό 2273035794. Η τελική επιβεβαίωση των δηλωθέντων συμμετοχών (και τυχόν νέες συμμετοχές) θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στο χώρο των αγώνων, την Κυριακή 7 του Απρίλη 2019 (10:45 – 11:00).

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για το Πρωτάθλημα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required