23 Μαρ 2019

Λίγη ευθιξία δεν υπάρχει επιτέλους;

Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ρίξει μία ματιά στη σελίδα του δημάρχου Σάμου στο facebook θα ενημερωθεί μεταξύ άλλων τα εξής:

21.3 Σήμερα βρίσκομαι στην Πάτρα. Με τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη

19.3 Συνέντευξη Τύπου στη Ρόδο

18.3 Ομιλία μου στην Ημερίδα του Δικτύου “Δάφνη” στο δημαρχείο της Ρόδου

15.3 Σήμερα βρίσκομαι στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Kyriakos Mitsotakis

13.3 Στη Μόρια. Ενημέρωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας


Απούσα, φυσικά, στα πιο πάνω είναι η Σάμος, η δήθεν έδρα του δημάρχου μας. Μπορεί το νησί να πνίγεται στα προβλήματά του, με πρώτο και καλλίτερο το μεταναστευτικό, αλλά ο δήμαρχός μας δεν ιδρώνει με κάτι τέτοια μπανάλ θέματα, δεν βγαίνει από το πρόγραμμά του: ταξίδια, public relations και εσχάτως προεκλογικό αγώνα.

Το ότι ο κ. Αγγελόπουλος ποτέ δεν πήρε σοβαρά το θέμα της παρουσίας του στη Σάμο δεν χρειάζεται ανάλυση, αφού το έχει εμπεδώσει και ο τελευταίος σαμιώτης. Το ότι, όμως, πληρώνεται σαν δήμαρχος Σάμου για να κάνει προεκλογικό αγώνα σε όλη την επικράτεια, αποτελεί ένα νέο επίπεδο αδιαφορίας.

Κρατικοδίαιτους που έχουν παντρευτεί τις καρέκλες στο στενό και ευρύτερο δημόσιο έχουμε χορτάσει σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής πολιτικής. Τουλάχιστον, όμως, κάποιοι από αυτούς, οι πιο «επαγγελματίες» της πολιτικής, ξέρουν πότε είναι το σωστό timing να φεύγουν για να μην προκαλούν πάνω από το όριο. Ο δήμαρχός μας, προφανώς, δεν έχει καν ούτε αυτό το minimum πολιτικό ένστικτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required