13 Μαρ 2019

Θλίψη για τον χαμό της Ζωής Μωραϊτη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία, προκάλεσε ο πρόωρος χαμός της δασκάλας, Ζωής Μωραϊτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Σάμου, στο  οποίο υπηρετούσε,  με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό της εκπαιδευτικού του σχολείου. "Ευχόμαστε στην οικογένειά της κουράγιο και να τη θυμούνται με αγάπη, όπως θα κάνουμε κι εμείς διότι νιώθουμε υπερήφανοι για τις αρχές και το ήθος που δίδαξε τα παιδιά μας», αναφέρει.

Τη βαθιά του οδύνη εκφράζει και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. « Μία συνάδελφος  με ήθος, καλοσυνάτη, πάντα χαμογελαστή, με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, με απίστευτη καλλιέργεια και ευρυμάθεια, με μια ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά, πάντα με έγνοια για τους συναδέλφους και για τα παιδιά. Μία  εξαίρετη δασκάλα, που οι μαθητές της  την  λάτρευαν και οι συνάδελφοί την  εκτιμούσαν απεριόριστα. Με τη δουλειά της  και τη στάση της  συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο και για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης" αναφέρει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά της στην εκπαίδευση γενικότερα και στο σχολείο , αποφάσισε ομόφωνα:

  Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ  στην κηδεία, που θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Βαθύ , την Τετάρτη 13 Μαρτίου , στις 15.30 .

 Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια της συναδέλφου.

  Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη της  για την ενίσχυση του Δημοτικού Γηροκομείου Σάμου

 Να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required