22 Απρ 2019

ΑΝΑ.Σ.Α. - Συνάντηση με το Φιλοζωικό Σωματείο και ανακοίνωση λειτουργίας της ιστοσελίδας του

Συνάντηση μελών του δημοτικού συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο» με το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου "Samos Animal Welfare Association", παρουσία του κ. Σταμάτη Τσολακάκη δ/ντου της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του δήμου Σάμου, πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε πλήρης ενημέρωση εκ μέρους του Σωματείου και του Δήμου για οτιδήποτε αφορά τα Αδέσποτα Σκυλιά Συντροφιάς. 

"Δεδομένου ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν οι αντίστοιχες λύσεις, όλα τα μέλη του συνδυασμού ευελπιστούν στο χτίσιμο μιας εκατέρωθεν συνεργασίας, για ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό φαινόμενο, λαμβάνοντας νομοθετικές πρωτοβουλίες και υιοθετώντας το Ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο", αναφέρει η παράταξη.

Επίσης, ο συνδυασμός ανακοίνωσε τη λειτουργία της Ιστοσελίδας του https://anasagiatisamo.gr/ που έχει στόχο να ενημερώνει με δελτία τύπου το κοινό της σαμιακής κοινωνίας σχετικά με τις δράσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού με συνεχόμενη ροή της πληροφορίας.

Όπως αναφέρει "το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και η ευκολία περιήγησης, παρέχουν στο κοινό με απλότητα και σαφήνεια έναν χαρακτήρα που στόχο δεν έχει να προκαλέσει, αλλά να ενημερώσει άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως ειλικρινά".











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required