3 Απρ 2019

ΚΚΕ Σάμου : "Σοβαρή κι επικίνδυνη εξέλιξη το κλείσιμο της Παιδιατρικής κλινικής"

Για σοβαρή κι επικίνδυνη εξέλιξη όσον αφορά στο κλείσιμο της Παιδιατρικής κλινικής, η οποία δυστυχώς δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, κάνει λόγο η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει, το ΚΚΕ μέσω του βουλευτή του, Σταύρου Τάσσου, έκανε παρέμβαση στο γραφείο του υπουργού Υγείας, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να μην μείνει ούτε λεπτό χωρίς παιδίατρο το νησί και βέβαια να καλυφθούν άμεσα με μόνιμο προσωπικό οι απαραίτητες θέσεις παιδιάτρων για το Νοσοκομείο.

«Η απάντηση από το γραφείο του υπουργού ήταν ότι προσπαθούν για την άμεση κάλυψη του κενού και την επαναλειτουργία της κλινικής και επανέλαβαν ότι έχουν προκηρυχθεί δύο θέσεις παιδιάτρων», επισημαίνει και προσθέτει: « Ο λαός να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και να παλέψει μαζί με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την άμεση κάλυψη και επαναλειτουργία της παιδιατρικής κλινικής, καθώς και για την πλήρη στελέχωσή της καθώς και όλου του νοσοκομείου. Να μην επιτρέψει η αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται και στην υγεία να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική του και των παιδιών του. Να βάλει φρένο με την πάλη και την ψήφο του προτάσσοντας τις δικές του σύγχρονες ανάγκες».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required