4 Απρ 2019

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την παιδιατρική κλινική

Στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου στέκεται η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Σάμου, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κυβέρνηση για το θέμα του παιδιάτρου.

"Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που κωλυσιεργεί και ουσιαστικά αρνείται να προκηρύξει τις 3 θέσεις παιδιάτρων που προβλέπει ο Οργανισμός λειτουργίας του Νοσοκομείου Σάμου. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να μείνει σήμερα το Νοσοκομείο χωρίς παιδίατρο, γεγονός που ουσιαστικά κλείνει τη παιδιατρική κλινική και προκαλεί κινδύνους και για τα νεογνά της μαιευτικής.

Είμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου που παλεύουν με σταθερότητα για προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μεταξύ άλλων προκύπτει και η ανάγκη για μια δημοτική αρχή που δεν θα εκφράζει απλά ευχολόγια από τη μια , ενώ από την άλλη υποσκάπτει το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας με συμμετοχή σε δίκτυα όπως αυτό των «Υγειών πόλεων», αλλά θα είναι μαχητικά στη πρώτη γραμμή της πάλης για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, με τις απαιτούμενες υποδομές, σύγχρονο και πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων με πλήρη δικαιώματα" αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required