20 Απρ 2019

Περιοδεία στελεχών της δημοτικής κίνησης σε Χώρα και Εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας

Ενημερωτική συνάντηση στη Χώρα είχε την Παρασκευή το βράδυ, κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής κίνησης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Νίκο Ζάχαρη, όπου ενημερώθηκε από κατοίκους και τον πρώην πρόεδρο, κ. Νίκο Γιαννακή, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Χώρας.

"Ένα χωριό που μεγαλώνει πληθυσμιακά και ενδεικτικά δεν έχει δικό του κτίριο για να στεγάσει το νηπιαγωγείο και θέλει να ιδρυθεί παιδικός σταθμός, που έχει  σημαντική αγροτική δραστηριότητα και θέλει έγκαιρα την αγροτική οδοποιία, που ο βιολογικός του καθαρισμός δεν λειτουργεί και καταλήγει σε χαβούζα, που η τωρινή δημοτική αρχή δεν εκπληρώνει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της έναντι των κατοίκων", αναφέρει  "η Σάμος αλλάΖΕΙ".


Σήμερα το μεσημέρι, άλλο κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής κίνησης μαζί με τον κ. Ζάχαρη περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, μοιράζοντας τη διακήρυξη αρχών και συζητώντας με τον εμπορικό κόσμο και τους επισκέπτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειωθεί πως οι προεκλογικές περιοδείες της δημοτικής κίνησης θα σταματήσουν  τη Μεγάλη Τετάρτη και θα συνεχιστούν αμέσως μετά τον εορτασμό της Ανάστασης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required