15 Μαΐ 2019

"Δύναμη Δημιουργίας" - Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και πολιτιστικά & αθλητικά σωματεία

Επαφές με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου μας , τα αθλητικά –πολιτιστικά σωματεία, καθώς επίσης και με τον εμπορικό σύλλογο ξεκίνησε χτες ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» μαζί με μέλη του συνδυασμού.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (οινοποιείο Καρλοβάσου) , με τους εργαζομένους και την διοίκηση. Συνεχίστηκαν με εκπροσώπους των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων δυτικής Σάμου και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου.

«Μέσα από τις προαναφερόμενες επαφές και συζητήσεις αναδείχθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές επίλυσης τους , έτσι ώστε η δρομολόγηση λύσεων να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας. Συμφωνήθηκε ότι εργαλείο υλοποίησης των παραπάνω είναι ο διάλογος, η διαφάνεια στις αποφάσεις , με συμμετοχή των φορέων και των πολιτών. Ο συνδυασμός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους εκπροσώπους των φορέων για την ένθερμη ανταπόκριση και την ειλικρινή εκδήλωση πρόθεσης διαλόγου και συνεργασίας».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required