8 Ιουν 2019

Με Ματούλα Ζαμάνη & Μάρθα Μαυροειδή το 1ο Φεστιβάλ "Κοκκάρι 2019"


To 1o Φεστιβάλ "Κοκκάρι 2019" διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η πηγή της Μάννας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κοκκάρι αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουνίου.
Το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στο φεστιβάλ θα εμφανιστεί η Ματούλα Ζαμάνη σε μια συναυλία που θα μας μαγέψει με μια υπέροχη ερμηνεία. Είσοδος 10€. Προπώληση 8€.











Την Κυριακή, 9 Ιουνίου, παρέα μας η μοναδική στο είδος της Μάρθα Μαυροειδή με το πολυφωνικό σχήμα της κουαρτέτο "ΓΙΑΣΕΜΊ". Θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Σάμο και τη Φλώρινα. Είσοδος ελεύθερη.




Τα μέλη του συλλόγου περιγράφουν την ιδέα δημιουργίας του 1ου Φεστιβάλ "Κοκκκάρι 2019"

"Ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό χωριό με την υπέροχη θέα πλησιάζει... Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δεν θα μπορούσε να λείπει από το Κοκκάρι ένα φεστιβάλ!! Το πάθος, η πείρα και το ιστορικό μας έχουν χτίσει τη φήμη. Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε το "1ο Φεστιβάλ Κοκκάρι 2019". Ένα Φεστιβάλ 2ήμερο, αφιερωμένο όχι μόνο στην λαϊκή παράδοση, αλλά και στην έντεχνη και λαϊκή μουσική. ~8 Ιουνίου: Θα είναι κοντά μας για μία δυνατή συναυλία η Ματούλα Ζαμάνη. Είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που σε κερδίζει αμέσως με την ενέργεια και την αυθεντικότητά της. Είναι η γυναίκα φαινόμενο!! Support group: Funky Bada. ~9 Ιουνίου: Η Μάρθα Μαυροειδή & το "Γιασεμί Κουαρτέτο", πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές του νησιού μας, και όχι μόνο, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, που πασχίζουν κάθε χρόνο για μία άρτια εκδήλωση, θα παρουσιάσουν μία μουσικοχορευτική παράσταση. "Το καλώς ορίσατε είναι χαρά μεγάλη..." Διοργάνωση: Πολιτιστικός Μορφωτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοκκαρίου "Η Πηγή τής Μάννας" Συνδιοργάνωση: - Περιφερειακή Ενότητα Σάμου - ΔΟΠΠΟΝΑΣ



ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Βαθύ: ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ press and snack, Hondos Center
Καρλόβασι: Ηondos Center
Πυθαγόρειο: ΚΑΤΩΙ your local deli, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΙΓΟΣ

Να σημειωθεί πως η τιμή για φοιτητές και ανέργους είναι 7€.

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ΔΟΠΠΟΝΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required