13 Ιουν 2019

«Γνωρίζω τον τόπο μου – Δυναμώνω τις ρίζες μου» από τον "Φάρο"

Το Κέντρο Πρόληψης σας προσκαλεί στις ανοιχτές εκδηλώσεις που διοργανώνει με τίτλο: «Γνωρίζω τον τόπο μου – Δυναμώνω τις ρίζες μου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2019.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν συνέχεια της ενότητας που «άνοιξε» τον Ιούνιο του 2018 με Α’ Σταθμό τα Βυρσοδεψεία του Καρλοβάσου και την ιστορική ξενάγηση στην εποχή της άνθησης της Βυρσοδεψίας στην πόλη. Για φέτος, προγραμματίζεται:

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 στις 19:00 (Β’ Σταθμός) – «Βόλτα στις γειτονιές του Καρλοβάσου- Κοτρώνι» με ξεναγό τον φιλόλογο, κ. Δημήτρη Θρασυβούλου. Σημείο συνάντησης: πλατεία Μεσαίου Καρλοβάσου. Η βόλτα θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Μεσαίου Καρλοβάσου όπου θα προσφερθεί μικρό κέρασμα.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 στις 19:00 (Γ’ Σταθμός) – «1900μ.X., Λιμήν Βαθέος- Belle Epoque» με ξεναγό το επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης, κ. Αλέξανδρο Σταθακιό. Σημείο συνάντησης: Γραφεία Κέντρου Πρόληψης. Η βόλτα θα ολοκληρωθεί στον αύλειο χώρο του Ιστορικού Αρχείου Σάμου με τις μελωδίες του ακορντεόν του Σταύρου Μιχαλόπουλου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, δηλώστε το έγκαιρα στα τηλέφωνα: (22730) 23443-1, 87070-1.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required