26 Αυγ 2019

Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας - "Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπόμενο όριο ανοχής"

Έγγραφη διαμαρτυρία προς το Λιμενικό Ταμείο, το Λιμεναρχείο και τον Δήμο Σάμου για την κατάσταση που επικρατεί με τους σταθμούς υδροδότησης και ηλεκτροδότητης των σκαφών κατά μήκος της παραλιακής, απέστειλε ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας.


Η επιστολή αναφέρει:

Κύριοι,

Η κατάσταση στην πόλη της Σάμου έχει ξεπεράσει κάθε δυνατό και επιτρεπόμενο όριο της ανοχής των επιχειρηματιών της πόλης, όσον αφορά τη στάση που έχει η πολιτεία και οι τοπικές αρχές στη διαχείριση -όση αυτή είναι δυνατή- του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος.

Απαιτούμε από τις αρχές που είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των σταθμών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών κατά μήκος της παραλιακής της πόλης, ΑΜΕΣΟ κλείδωμα με λουκέτα. Γίνεται ακατάσχετη χρήση νερού και ρεύματος από ανθρώπους και μικρά παιδιά δημιουργώντας αρνητική εικόνα, εστία μόλυνσης και το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει σε κίνδυνο τους ίδιους που τα χρησιμοποιούν καθώς και το ρίσκο σε περίπτωση ατυχήματος, εκθέτοντας τις ίδιες τις αρχές του τόπου. Το νερό και το ρεύμα να επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν δικαίωμα χρήσης και κατ' επέκταση σε οποιονδήποτε έχει συνεννοηθεί με το Λιμεναρχείο ή τον Δήμο.

Παρακαλούμε την έγγραφη ενημέρωσή σας σχετικά με την κείμενη νομοθεσία, αν υπάρχει, που να λέει ότι οι σταθμοί πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required