2 Σεπ 2019

Με 5 αντιδημάρχους στον Δήμο Ανατολικής Σάμου - Σύμπραξη και από τον Αντώνη Σίμο

Αν και δεν έχει εκδοθεί επισήμως δελτίο Τύπου από τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δήμαρχος κ. Γιώργος Στάντζος θα ορίσει 5 αντιδημάρχους για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου. Ο μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου, κ. Βασίλης Βαλκαμλής, αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου έχοντας την εποπτεία σε θέματα καθαριότητας των Δημοτικών Ενοτήτων Βαθέος και Πυθαγορείου. (Στη φωτογραφία του samos24.gr οι Μ. Μητσός, Δ. Κάιλα, Γ. Κολλάρος, Γ. Διονυσίου και Β. Καρράς).

Αντιδήμαρχος Βαθέος με αρμοδιότητες στην καθημερινότητα (ύδρευση, κλπ) αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Μητσός. Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου ο κ. Βαγγέλης Καρράς. Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών και διοικητικών θεμάτων, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο κ. Γιώργος Διονυσίου ενώ αντιδήμαρχος επί θεμάτων πολιτισμού και τουρισμού η κα. Δέσποινα Κάιλα. Οι ακριβείς αρμοδιότητες ευθύνης των 5 αντιδημάρχων θα γνωστοποιηθούν με σχετική απόφαση του δημάρχου λίαν συντόμως. Να ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο τους αφού καλούνται να προσφέρουν σε μία δύσκολη εποχή (έλλειψη ικανών οικονομικών πόρων, μεταναστευτικό κ.ά.), για το νησί μας.


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Τέλος, όσον αφορά τον πρόεδρο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, θα προταθεί ο δημοτικός σύμβουλος, νομικός και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, κ. Γιώργος Κολλάρος.

Σύμπραξη και από τον Αντώνη Σίμο



Για τον επικεφαλής της παράταξης «Πορεία Ευθύνης», κ. Αντώνη Σίμο, που αρχικά δεν συμμετείχε στη σύμπραξη των 4 δημοτικών συμβούλων της παράταξής του με το συνδυασμό του δημάρχου «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο», έχει «ανάψει το πράσινο φως» και θα ανακοινωθεί και η δική του συμμετοχή. Στον κ. Σίμο θα προταθεί η θέση «κλειδί» του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την οποία είχε αρχικά αντιρρήσεις οι οποίες, το τελευταίο διάστημα έχουν καμφθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required