11 Σεπ 2019

Δήμος Αν. Σάμου για Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας - "Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση του σεβασμού και της ασφάλειας του τόπου μας"

Με αφορμή την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, που θα διεξαχθεί από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, με θέμα «Ας περπατήσουμε Όλοι μαζί!», ο δήμος Ανατολικής Σάμου καλεί τους πολίτες μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, στο χώρο των αθλοπαιδιών στην παραλιακή ζώνη, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γίνει η πόλη μας όμορφη, ζωντανή, γεμάτη χρώματα και φωνές.

Όπως αναφέρει ο δήμος, πρόκειται για μία συνεργασία στην οποία πολίτες και δήμος μοιράζονται το ίδιο όραμα: Μια πόλη πιο φιλική για τους κατοίκους της και πιο καθαρή.

"Εμείς βάζουμε τον εξοπλισμό & την πρωτοβουλία! Όλοι εσείς βάζετε τη θέληση, το χαμόγελο και την καλή διάθεση!Τί μας ενώνει; Η αγάπη για τον τόπο μας και τις γειτονιές μας!Και ας μην ξεχνάμε: Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση του σεβασμού και της ασφάλειας του μέρους που ζούμε", αναφέρει ο δήμος ανατολικής Σάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required