16 Οκτ 2019

Συνεδριάζει εκ νέου ο Σύλλογος Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου για νέο Δ.Σ

Για τρίτη φορά θα συνεδριάσει σήμερα 16 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου της πόλης της Σάμου με τον πρόεδρό του, κ. Γιώργο Διονυσίου να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου πως σε περίπτωση αδυναμίας ανάδειξης νέου Δ.Σ ο Σύλλογος θα καταστεί ανενεργός.

Με ανάρτησή του πριν μερικές μέρες στη σελίδα του σχολείου ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρει:

Σήμερα, στη 2η προσπάθεια του συλλόγου για Γενική Συνέλευση με σημαντικό θέμα, την ανάδειξη νέου Δ.Σ, με λύπη διαπίστωσα ότι από το μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο της πόλης, με 220 παιδιά πληθυσμό καταφέραμε να μαζευτούμε 15 γονείς. Δηλαδή ποσοστό λιγότερο από το 10%...! Η ανάδειξη νέου Δ.Σ και η εκπροσώπηση του σχολείου μας είναι εξαιρετικά σημαντική, κάτι που διαπιστώσαμε έντονα τα τελευταία 4 χρόνια. Ο σύλλογος έδωσε λύσεις, εκπροσώπησε, χρηματοδότησε , στήριξε τη λειτουργία του σχολείου.

Για τους παραπάνω λόγους και για το νόμιμο της διαδικασίας , θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για ανάδειξη νέου Δ.Σ την Τετάρτη 16/10, στις 18:00, στο χώρο του ολοήμερου. Οφείλω να ενημερώσω ότι σε περίπτωση αδυναμίας ανάδειξης νέου Δ.Σ , ο σύλλογος θα καταστεί ανενεργός με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η τύχη του είναι στα χέρια μας...

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Διονυσίου Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required