20 Οκτ 2019

Τιμήθηκε η μνήμη του προστάτη του Αστυνομικού Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Γιορτάστηκε σήμερα, 20 Οκτωβρίου, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε παράλληλα η μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Για το λόγο αυτό τελέστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, αλλά και σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χίου και Σάμου, αντίστοιχα, ενώ ακολούθως αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς επίσης αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ταξίαρχος κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς παρέστη στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε επίσης, κατά τις τελευταίες ημέρες, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Σώματος. Σημειώνεται ότι οι μισές από τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required