3 Οκτ 2019

Με επιτυχία η εκδήλωση - καλωσόρισμα του Συλλόγου "Η Κυβέλη"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – καλωσόρισμα που διοργάνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη» την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης» στην πλατεία του χωριού.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του Πύργου και όχι μόνο ήταν συγκινητική, ενώ την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία «από καρδιάς» η πρόεδρος κα Πόπη Παναγάκη, η οποία έθεσε τους στόχους για το επόμενο διάστημα που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων για τα παιδιά του Πύργου (tang soo do, θέατρο, κιθάρα) και των γύρω χωριών αλλά και τα τμήματα ενηλίκων (χορός, θέατρο, κοπτοραπτική, αργαλειός, χορωδία).

Τη σκυτάλη πήραν οι μουσικοί Παναγιώτης Παναγάκης, στην πολίτικη λύρα και ούτι, και η Νανά Νικολάου, στα πλήκτρα, οι οποίοι ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους με τραγούδια της παλιάς Αθήνας μέχρι Μικρασιάτικα με αυθόρμητη χορωδιακή συνοδεία όλους τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Νικολέτα Βασιλική, Κατερίνα Μοσχογιάννη, Ελπίδα Πατμίου) να κερνούν τον κόσμο με παραδοσιακά εδέσματα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση», αναφέρει ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required