29 Οκτ 2019

Επιστρέφουν τα «Σύντομα Μαθήματα Ιστορίας»

Στην αρχή της χρονιάς ξεκίνησε ένα πραγματικά γοητευτικό ταξίδι για την Ιστορία της Σάμου, με τη μορφή ραδιοφωνικών εκπομπών, που επιμελείται και παρουσιάζει ο φιλόλογος και π. προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου Χρίστος Λάνδρος. 


Οι μεταδόσεις απέκτησαν φανατικό κοινό που τις απολαμβάνει από το ράδιο «Αρμονία 103,2» ή επιλέγοντας το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.armoniaradio.gr Η πρώτη εκπομπή μεταδόθηκε στις 23 Ιανουαρίου και η τελευταία, της πρώτης περιόδου, στις 26 Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε. 

Κατόπιν έκκλησης πολλών ακροατών, από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, οι συνολικά 21 εκπομπές μεταδίδονταν καθημερινά σε επανάληψη. 

Ο νέος κύκλος εκπομπών ξεκινά αυτή την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στις 13:40 και φέρει τον τίτλο "Η Σάμος στον «μακρύ» 19ο αιώνα". 

Οι φίλοι της Ιστορίας ανανεώνουν από αύριο, και κάθε Τετάρτη μεσημέρι, το ραντεβού τους.


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας αυτή.θα απολαύσουμε λοιπόν τον Χρήστο Λανδρου στην με μοναδικό τρόπο εξιστόρηση των γεγονότων του 19ου αιώνα!!

TEODOROS είπε...

Συγχαρητήρια στον καθηγητή μου κο Χρίστο Λάνδρου και στο ράδιο αρμονία καθώς μας καθιστά συνεπιβάτες σε αυτό το γοητευτικό ταξίδι στην Ιστορία της Σάμου

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required