29 Οκτ 2019

Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μυτιληνιών για ασφαλιστικά μέτρα - Νομοθετούν και οι ίδιοι δεν εφαρμόζουν τους Νόμους

Την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα για το νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού αναμένει η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων  Μυτιληνιών, η οποία αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε παράταση από υπουργεία και διερωτάται εάν ήταν κάποιος πολίτης αν θα περίμενε ή θα εκδικαζόταν ερήμην.

Η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει:

Η Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων των Μυτιληνιών Σάμου ως γνωστόν έχουν καταθέσει στις 20/9/2018 αίτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και 26/9/2018 ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης των υπουργείων Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη ( Μεταναστευτικής Πολιτικής) και Περιβάλλοντος και ενέργειας σχετικά με τη δημιουργία νέου ΚΥΤ στη θέση Ζερβού της Σάμου.

Εντός πέντε ημερών θα έπρεπε να έχει εκδοθεί κάποια απόφαση με τα ασφαλιστικά. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ζητήθηκε κάποια παράταση εκ μέρους των υπουργείων. Στο τέλος κατέθεσε προτάσεις το ένα υπουργείο, ενώ τα άλλα δυο όχι και η Ελληνική Δικαιοσύνη αναμένει.

Και ερωτώ πρώτον εάν ήταν κάποιος πολίτης θα περίμενε ή θα εκδικαζόταν ερήμην; Εκτός και αν υπάρχει παρέμβαση άνωθεν και δεύτερον τι είδους υπουργοί είναι αυτοί οι οποίοι ενώ νομοθετούν οι ίδιοι δεν εφαρμόζουν τους νόμους και απαιτούν από τους πολίτες την εφαρμογή τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required