23 Οκτ 2019

Στη Σάμο για τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας ο Γιώργος Πατούλης

Στη Σάμο θα έρθει ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του συμβουλευτικού σταθμού για την άνοια που ιδρύει ο δήμος ανατολικής Σάμου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, 31 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Σαμιακής Αγοράς, 2ος όροφος, στην πόλη της Σάμου όπου στεγάζεται το ΝΠΔΔ - «Σαμιακή Αρωγή». 

Στις 12.30, στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου του δήμου ανατολικής Σάμου, θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Προφίλ Υγείας του πρώην Δήμου Σάμου. Στην εκδήλωση παρουσίασης θα μιλήσουν οι Γιώργος Πατούλης, ο καθηγητής Κοινωνικής &  Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Τούντας, ο ψυχολόγος και συνεργάτης του Κέντρου Μελετών Υγείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ευστάθιος Παπαχρήστου και η συντονίστρια του προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required