5 Οκτ 2019

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Βίντεο)

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής που διαπράχθηκε προχθές σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Βαθύ της Σάμου. 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη χθες  στο Βαθύ, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη 33χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα. 



Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τα προαναφερόμενα άτομα, δρώντας από κοινού, αφού διέρρηξαν ψυγείο του καταστήματος, αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά. 
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.



Το ρεπορτάζ για το περιστατικό από την ιστοσελίδα newsit.gr


Σάμος: Η επιδρομή των 12 δευτερολέπτων σε εστιατόριο  Το βίντεο ντοκουμέντο και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη!

Χωρίς να χρησιμοποιούν κάποιο αντικείμενο παρά μόνο τα χέρια τους δεν θα αργήσουν να πετύχουν τον σκοπό τους. Στο βίντεο φαίνεται ο ένας εκ των δύο, ο οποίος φοράει καπέλο και κουκούλα, χωρίς όμως να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, να τραβάει με δύναμη την πόρτα του ψυγείου.
Ο δεύτερος, ο οποίος επίσης έχει ακάλυπτο το πρόσωπο και φοράει απλώς ένα πράσινο καπέλο, παρακολουθεί για να δει αν τους βλέπει κάποιος. Μέσα σε δώδεκα δευτερόλεπτα, ο νεαρός με την κουκούλα καταφέρνει να σπάσει την πόρτα του ψυγείου.
Οι δυο τους, όπως φαίνεται στο βίντεο, παίρνουν από μέσα αναψυκτικά και απομακρύνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι δυο τους κατάφεραν να πάρουν συγκεκριμένα πάνω από 50 μπύρες και ασκούς με κρασί, ενώ η ζημιά για το κατάστημα υπολογίζεται σε πάνω από 1.000 ευρώ.

Μιλώντας στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αποκάλυψε ότι ήταν η πέμπτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που το κατάστημά του έγινε στόχος κλεφτών.
Σε προηγούμενη μάλιστα κλοπή, αναφέρει ο ίδιος, οι δράστες είχαν μπει μέσα στο κατάστημα και είχαν καταφέρει να πάρουν τάμπλετ τα οποία χρησιμοποιούνται για παραγγελίες και κάποια χρήματα. «Η ηρεμία τους μου κάνει εντύπωση. Δείχνει ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα» λέει ο καταστηματάρχης και προσθέτει ότι οι παραβατικοί μετανάστες αποτελούν ασφαλώς μειοψηφία, ικανή όμως να δημιουργήσει πρόβλημα.
Όπως εξηγεί ο επιχειρηματίας «η όλη διαδικασία από τη στιγμή που μπήκαν μέχρι να φύγουν κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Φόρτωσαν δύο τελάρα». Ο ίδιος αναφέρει ακόμη στο newsit.gr: «δεν μ’ ενδιαφέρουν οι μπύρες. Το πρόβλημα είναι ότι φοβόμαστε. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ανθρώπους. Τους βοηθάμε. Δεν έχει πειράξει κανένας κανέναν εδώ. Αλλά αρκεί να είναι λίγοι παραβατικοί για να δημιουργηθεί πρόβλημα».
Ο ίδιος εκφράζει φόβους ότι «θα εκραγεί βόμβα στο νησί, διότι και η Αστυνομία να τους πιάσει, αύριο θα είναι έξω». «Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να πεινούν. Τους δίνω φαγητό συνέχεια. Αλλά όταν νιώθεις απειλή, τι να κάνεις; Μας φοβίζει αυτό που συμβαίνει» συμπληρώνει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required