21 Δεκ 2019

Santa party - «Χορεύουμε για την Αναστασία»

Ένα μεγάλο Santa Party, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τίτλο «Χορεύουμε για την Αναστασία», διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο, στην πόλη της Σάμου.


Βασικός συντελεστής της εκδήλωσης, που θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη του Party, σε ρυθμούς Parumba, είναι ο γνωστός γυμναστής Paris Nagual και η ομάδα του, που θα βρίσκονται στο νησί μας αφιλοκερδώς, για να στηρίξουν οικονομικά, με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση, την Αναστασία Τριανταφύλλου και τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ”.

«Όλοι μαζί φοράμε τα αθλητικά μας - χορεύουμε Parumba και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, για τη στήριξη της Φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης, στους χορηγούς μας: τον Μέγα χορηγό “Αντιπροσωπείες- Διανομές Ειδών Διατροφής Κίμων Καββάδα”, το Χρυσό Χορηγό “Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη» και τους Αργυρούς Χορηγούς «Aegean Airlines» και «Όμιλο Εταιρειών Χριστινίδη», καθώς και την Εταιρεία «Sound Colours» του κ. Γιώργου Κωνσταντινίδη και την Εταιρεία «INK house»», αναφέρει ο δήμος ανατολικής Σάμου.

Είσοδος: 5 ευρώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required