10 Ιαν 2020

Συζήτησαν για τους τρόπους ανάπτυξης του τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου μετά το πλήγμα της μεταναστευτικής κρίσης

Σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων του τουρισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Ν. Νύκτας.


Θέματα συζήτησης ήταν οι τρόποι ανάπτυξης του τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου μετά το πλήγμα της μεταναστευτικής κρίσης, καθώς και τρόποι σωστής διαχείρισης και αποτελεσματικής χρήσης των κονδυλίων της Περιφέρειας.

Κύριοι ομιλητές που προσκλήθηκαν από τον Περιφερειάρχη ήταν ο κ. Ι. Μιχαηλίδης Διευθυντής Hot Beyond Tourism, η κα. Κωνστάντογλου Μαρία, Διευθύντρια τη εταιρίας Έρευνας Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. και ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Tourism Generis.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά τη σύσκεψη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Περιφερειακή αρχή με ένα οργανωμένο σύνολο δράσεων στοχεύει στην ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού στις νήσους του Βορείου Αιγαίου. Το Βόρειο Αιγαίο αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για τους επισκέπτες της χώρας μας, Στόχος όλων να επικοινωνήσουμε την σπάνια ομορφιά τους, την εξαιρετική ποιότητα των τοπικών προϊόντων τους και την σπουδαία ιστορία τους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required