23 Ιαν 2020

Σε Σάμο και Ικαρία ο Γιάννης Σπιλάνης

Επίσκεψη μιας εβδομάδας σε Ικαρία και Σάμο πραγματοποιεί από τη Πέμπτη 23 μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της "Συμπαράταξης Πολιτών", Γιάννης Σπιλάνης.

Με την ιδιότητά του ως προέδρου της «Επιτροπής Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Ευεξίας» ο Γ. Σπιλάνης θα έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους των νησιών, προκειμένου να εξεταστούν τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα σχετικά με την αδειοδότηση των πηγών. Με την ευκαιρία θα συζητηθούν και οι δυνατότητες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές και να εκσυγχρονιστούν για να προσελκύσουν ένα ευρύ κοινό που αναζητεί όχι απλά τη θεραπεία, αλλά τη χαλάρωση και την ευεξία.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους φορείς, ώστε να εξεταστεί με ποιόν τρόπο η ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, που συνδυάζεται απόλυτα με τη διατροφή, το περιβάλλον, τις υπαίθριες δραστηριότητες κ.α, μπορεί να γίνει η βάση για ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης των νησιών μας. 

Στόχος είναι να σχεδιαστούν δράσεις που να μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2021-27.

"Η Συμπαράταξη Πολιτών θεωρεί απαραίτητο ως Περιφέρεια Β. Αιγαίου «να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» σε ότι αφορά τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των νησιών μας και καλεί όλες τις παραγωγικές δυνάμεις να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση", αναφέρει η παράταξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required